Karriere

Vil du arbejde med PR, public affairs og strategisk kommunikation i en af Danmarks førende kommunika­tionsvirksomheder?

 

Medarbejderne i Radius er rekrutteret med vidt forskellige erhvervs- og uddannelses­baggrunde. Nogle har erfaring fra landets største virksomheder, interesseorganisationer og bureauer, andre har arbejdet i centraladministrationen og i de politiske partier. Det sikrer en unik position i arbejdet med de integrerede kommunikationsopgaver, som vi udfører for vores kunder.

Jobmuligheder


Rådgivere holder møde

Proces

Søger du job hos Radius og bliver indkaldt til samtale, kommer du igennem et forløb, som er tilrettelagt, så både du og vi kan være sikre på, at vi træffer det rigtige valg. Og får du job hos os, har du, inden du sætter din underskrift på ansættelsesaftalen, været igennem tre samtaler og tests:

 

Første samtale er et interview, hvor du får lejlighed til at uddybe din ansøgning og din motivation. Samtalen varer typisk ½ time.

 

Anden runde indledes med, at du hjemmefra besvarer en personprofiltest og en analytisk test. Anden runde fortsætter med et samtaleforløb af 3 timers varighed: en case, et interview samt testtilbagemelding.

 

Tredje gang vi mødes, drøfter vi de helt konkrete vilkår og forudsætninger i forbindelse med din ansættelse hos os.

Praktik

Radius har hvert semester to studerende i praktik. Som praktikant får du mulighed for at prøve kræfter med den virkelige verden i én af Danmarks førende kommunikationsvirksomheder – og løse opgaver for nogle af landets største virksomheder, organisationer og myndigheder.

 

Vores praktikanter læser fx journalistik, kommunikation, retorik, statskundskab, dansk, digital design og kommunikation eller kommer fra handelshøjskolerne.

 

De er velskrivende, kreative og dygtige – og har lyst til at blive endnu dygtigere. Praktikken er aflønnet med et praktikhonorar.

 

Vi har stillingsopslag for praktikanter på vores hjemmeside to gange årligt. Som regel ligger de april og september, men du er velkommen til at følge os på LinkedIn eller Facebook, hvor vi også deler vores stillingsopslag.

 

Hvis du har spørgsmål til praktikantstillingerne, så er du meget velkommen til at kontakte seniorrådgiver Nicolai Egerod på mail nie@radiuskommunikation.dk eller på tlf. 2080 0948.

Hvad siger vores tidligere praktikanter?

”At være praktikant hos Radius er nærmest en slags ’crash course’ i virkeligheden. Pludselig er nyheder, politik og spin ikke abstrakte størrelser i aviser og bøger – du er ikke længere en del af publikum, men med bag scenen. Det er en sjov, intens og meget lærerig forestilling.”

Ebbe Elhauge Kristensen, tidl. praktikant, nu Head of Section hos Digitaliseringsstyrelsen

 

“Det var en øjenåbner at komme i praktik hos Radius. Jeg oplevede, hvordan nogle af Danmarks dygtigste konsulenter arbejder, og samtidig blev jeg klogere på egne kompetencer og interesser. Derudover var praktikforløbet enormt lærerigt og spændende på det faglige plan.”

Karoline Kaae Svendsen, tidl. praktikant, nu kandidatstuderende og editorial assistant på FashionForum.dk

 

”Som ærkehumanist var det i den grad lærerigt at komme under huden på så mange forskellige virksomheder og stofområder i løbet af praktikanttiden. Og samtidig var det fedt at opleve, hvordan mine kvalifikationer konkret kunne bruges fra dag ét.”

Jacob Ludvigsen, tidl. praktikant og senere konsulent hos Radius, nu filmredaktør hos Soundvenue

 

”Gennem et super lærerigt og sjovt forløb, hvor jeg kom omkring mange forskellige slags opgaver og kunder og selv fik lov at byde ind og være med til at forme opholdet, fik jeg en indsigt i en branche, som jeg i virkeligheden nok ikke vidste så meget om på forhånd, men meget gerne fortsatte i.”

Nadine Nordvig, tidl. praktikant og nu konsulent hos Radius

 

“Jeg var overrasket over, hvor meget jeg rykkede mig fagligt på de seks måneder, jeg var praktikant og hvor stor mulighed, man selv har for at tilegne sig sjove og ansvarsfulde opgaver.”

Ida Brixtofte, tidl. praktikant hos Radius, nu konsulent hos Holm

 

“Jeg fik mulighed for at arbejde ”hands on” med hele kommunikationspaletten og fik bl.a. indsigt i, hvordan man går fra idégenerering og planlægning til selve eksekveringen af en kommunikationsindsats. Praktikforløbet har været med til at bygge bro mellem min universitetsuddannelse og den akademiske tilgang til opgaver, jeg tilegnede mig der, og den praktiske virkelighed som kommunikationsrådgiver, der kræver nogle andre metodiske værktøjer og faglige kompetencer.”

Camille Bjergvang, tidl. praktikant og nu konsulent hos Radius